Kuumimmat vedonlyönnin kohteet

Vedonlyöntiä voi harrastaa monella eri tavalla, melkeinpä missä lajissa tahansa. Internet on nykyään pullollaan erilaisia sivustoja jotka kehottavat sinua panostamaan sinne, tänne sekä tuonne. Suurimmalle osalle kyse on kuitenkin viihteestä, eivätkä läheskään kaikki vedonlyöntiä harrastavat pyri siitä ammattia itselleen tekemään. Tämä ei tietysti tarkoita sitä, ettetkö haluaisi voittaa. Kukaan tuskin tahallaan rahojaan häviää, mutta vedonlyönti voi myös olla hauskaa, ilman suurien voittojen tuomaa stressiä ja odottelua siitä, osuuko joku kupongeistasi vai ei. Olemme koonneet sinulle kattavan listan erilaisista vinkeistä jolla saat vedonlyönnistä itsellesi mielekkään harrastuksen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kuten mikä muukin harrastus tahansa, myös vedonlyönti on ainakin aluksi kohtalaisen kallis harrastus. Ellet sitten tiedä voittajia heti kättelyssä!

eSports

Elektroninen urheilu on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavia lajeja, varsinkin jos puhutaan vedonlyönnillisistä markkinoista. Mikäli olet osa ns. milleniaalien ikäryhmää, olet luultavasti varttunut erilaisten videopelien parissa sekä olet “sceneä” seurannut koko elämäsi. Ominaisuus kannattaa ehdottomasti käyttää tulevaisuudessa hyödyksi sillä nykypäivänä lähes mistä tahansa videopelistä on mahdollisuus lyödä vetoa. Esimerkiksi pelkästään www.pelaasvegas.com sivustolle on listattu useita Euroopassa toimivia nettikasinoita joiden valikoimasta löytyy parhaimmillaan jopa satoja eri kohteita eSportsin puolelta. Suosituimpia pelejä ovat yleisesti ottaen olleet julkaisut kuten: Fortnite, CSGO, Heartstone, LoL (league of legends) sekä DOTA 2.

Elektroninen urheilu ja sen seuraaminen, tai pelaaminen on yksi jännittävimmistä puuhista joita tietokoneesi edessä voit tehdä. Moni varmasti ihmettelee tässä kohtaa, että mistä matseja voi sitten katsoa, tai miten pääsee kärryille siitä mikä tulos veikkaamassasi pelissä tällä hetkellä on. Twitch. Niin yksinkertaista se on. Twitch on maailman suurin videopelien striimaukseen keskittynyt sivusto jonka valikoimasta löydät kymmeniä eri pelejä joissa päivittäin pelataan eSportsin huipulla. Ei ole esimerkiksi epätavallista, että vaikkapa CSGO-matseja katselee samanaikaisesti yli sata tuhatta silmäparia. On siis sanomattakin selvää, että myös vedonlyöntiä tarjoavat tahot haluavat ns. omansa pois tästä valtavasti ilmiöstä.

nettivedonlyönti

Alasarjat

Alasarjoilla tarkoitetaan jotain muuta sarjaa, kun pääsarjatasoa. Tällainen on esimerkiksi Suomessa jääkiekon Mestis – joka on tunnettu myös värikkäistä lehdistötilaisuuksistaan – tai vaikkapa jalkapallon ykkösdivari. Alasarjan, varsinkin suomalaisten sarjojen kohteisiin on yleensä hyvin vaikea saada kovin isoja betsejä sisään, mutta aina kannattaa kokeilla. Usein alasarjoista tihkuu sen verran vähän tietoa isoille kansainvälisille vedonvälittäjille, etteivät he ihan aina ole asioista niin hyvin kartalla kun voisi olettaa. Tämä avaa nälkäisille vedonlyöjille sauman iskeä sillä juuri sinulla saattaa olla arvokasta tietoa oman kotikaupunkisi joukkueesta (vatsatauti, motivaatio-ongelmat, kentän huono kunto jne. ) joka voi poikia sinulle isojakin voittoja pitkässä juoksussa.

Mikäli siis asut pienessä kaupungissa tai kylässä, suosittelemme ottamaan selvää, minkälaisia vedonlyönnillisiä kohteita kotipaikkakuntasi joukkueista on saatavilla!

Vedonlyönti ja kassanhallinta

Mikäli et ole tutustunut vedonlyöntiin liittyvään kassanhallintaan, suosittelemme tekemään tämän välittömästi. Paras tapa aloittaa, on avata Google ja kirjoittaa sinne “Kellyn kaava vedonlyönti”. Tällä tavoin pääset alkuun. Hyvänä muistisääntönä voitaisiin kuitenkin pitää sitä, ettei vedonlyöjän tulisi koskaan panostaa yli 5% kokonaiskassastaan yhden kohteen varaan. Monet ammattilaiset pelaavat niinkin tarkkaan, että maksimisummat pyörivät ainoastaan 1-3% välillä.

Kassanhallinnalla vältät nopeat konkurssit sekä pystyt pitkäjänteisesti kehittämään omaa tekemistäsi vedonlyönnin parissa, vaikka et ammattilaisuutta hamuaisikaan. Kannattaa siis panostaa oman kassansa ylläpitoon merkittävästi sillä vedonlyönti on keskimääräistä kivempaa silloin kun on rahaa vs. silloin kun pelitili näyttää nollaa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *