Jalkapallovedonlyönti

Jalkapallovedonlyönti tarjoaa kaikille jotain – ota talteen parhaat vinkit

Jalkapallo on varmasti maailman urheilulajeista suurin ja suosituin. Sitä seurataan ympäri maailmaa, ja käytännössä joka maassa on oma liigansa. Neljän vuoden välein järjestettävät jalkapallon maailmanmestaruuskisat ovat todellinen spektaakkeli, jota seuraa lukematon määrä ihmisiä maapallon jokaisesta kolkasta. Lajina jalkapallo on äärimmäisen helppo ymmärtää, mikä myös varmasti lisää lajin suosiota. Jalkapallossa kisaa kaksi joukkuetta, joilla on tavoitteena saada pallo toisen joukkueen maalivahdin taakse maaliin. Joukkue, joka on saanut 90 minuutissa eniten maaleja, voittaa pelin. Yksinkertaista, eikö totta?

Yksinkertaisena lajina myös jalkapallon vedonlyöntiä on helppo ymmärtää. Vetoa voit lyödä yksinkertaisemmillaan ainoastaan siitä, kuka voittaa tietyn pelin. Jalkapallon ollessa maailman suosituin urheilulaji, ei varmasti tule yllätyksenä, että jalkapalloa vieläkin suositumpaa on sen vedonlyönti. Saatkin vedonlyönnin avulla helposti hieman lisäjännitystä jalkapallopeleihin. Pelkän oman joukkueen kannattamisen lisäksi voit myös jännittää sitä, kuinka monta maalia pelissä tehdään, kuka tekee ensimmäisen maalin tai jopa sitä, kuinka monta keltaista korttia pelissä annetaan.

Jalkapallovedonlyönti

Vedonlyönnissä saat käyttää hyväksesi jalkapallotietämystäsi ja sen perusteella tehdä kaikkein voittavimmat vedot. Älä kuitenkaan huoli, sillä tehdäksesi voittavia veikkauksia ei sinun tarvitse olla asiantuntija, vaan pienellä taustatyöllä pääset jo pitkälle. Jos olet aloittelija, kannattaa aloittaa vetojen helpoimmasta vaihtoehdosta, jotta sekaannuksille jää mahdollisimman vähän tilaa. Vetojen klassikko on pitkäveto, eli 1×2-veto. Kyseisessä vedossa veikkaat joko kotijoukkueen voittoa, vierasjoukkueen voittoa tai tasapeliä, jotka merkitään joko oikeaan tai virtuaaliseen vedonlyöntilappuun 1, x tai 2.

Jalkapallosta löydät myös suositut yli/alle-vedot. Tässä vetotyypissä välittäjä asettaa tietyn maalimäärän ja sinun tulee arvioida, onko ottelussa tehtyjen maalien määrä yli vai alle tuon luvun. Jos määrä on 4.5 ja veikkaat yli, tulee pelissä tehdä ainakin viisi maalia. Lopputulos voi siis olla vaikka 3-2 tai 4-1, sillä ei ole väliä, kunhan maaleja on yli 4.5. Yli/alle-vetoja voit lyödä myös puoliaikakohtaisesti. Voit myös lyödä vetoa siitä, tekeekö toinen joukkue tasoitusmaalin.

Jalkapallovedonlyönnin erityispiirteet

Koska jalkapallo-ottelu kestää 90 minuuttia, voit myös lyödä jännittävän live-vedon. Se tehdään ottelun ollessa käynnissä, mikä tarkoittaa, että kertoimet voivat vaihtua ottelun aikana. Myös sinun tietosi lisääntyvät jatkuvasti pelin aikana: näet, minkälaisessa kunnossa joukkueet ovat ja miten heidän pelinsä kulkee. Live-vedot antavatkin mielenkiintoisen mahdollisuuden analysoida peliä ja tehdä päätöksiä pelin laadusta riippuen. Jos sinusta tuntuu, että juuri Salah tekee Liverpoolin viimeisen maalin, kannattaa siihen tunteeseen ehdottomasti tarttua kiinni.

Myös jalkapallossa voit lyödä tasoitusvetoja, ja jalkapallovedonlyönti tarjoaa siihen jopa useamman vaihtoehdon. Tasoitusvedossa huonommin arvioitu joukkue saa tasoitusta, jotta voisit veikata vahvempaa joukkuetta paremmalla kertoimella. Toiselle joukkueelle annetaan siis jo ennen ottelun käynnistymistä maaleja. Tasoitus voi olla vaikka 1-0 kotijoukkueelle. Jos veikkaat vierasjoukkueen puolesta, tulee vieraiden tehdä ainakin kaksi maalia enemmän kuin kotijoukkue, jotta voitat vedon. 3-way tasoitusvedossa voit veikata myös tasapeliä. Jos veikkaat tasapeliä, tulisi vierasjoukkueen tehdä tasan yksi maali.

Vinkit fiksuun jalkapallovedonlyöntiin

Jos rakastat jalkapalloa ja siihen liittyvä nippelitieto kuuluu erikoisosaamiseesi, löydät jalkapalloveikkauksesta useita vedonlyöntikohteita, jotka varmasti ovat mieleesi. Niissä ei lyödä vetoa niinkään pelin lopputulokseen liittyen, vaan oikeastaan kaikesta muusta. Onko sinulla tarkka vainu kulmapotkujen tai keltaisten ja punaisten korttien määrän suhteen? Siinä tapauksessa voit merkitä ne veikkauslipukkeeseen. Jos tunnet joukkueen pelaajat hyvin, voit veikata myös ensimmäisen maalin tekijää, toisen maalin tekijää tai vaikka viimeisen maalin tekijä, tai sitä, jääkö kotijoukkueen maali pelissä puhtaaksi.

Minkä avulla voit nostaa tietämyksesi ja vetosi seuraavalle tasolle? Vastaus tähän kysymykseen on yksinkertainen – se käy helpoiten seuraamalla tiiviisti jalkapalloa. Tarkastele tilastoja, katso runsaasti pelejä ja analysoi joukkueiden kuntoa. Onko joku joukkue pelannut hyvin koko kauden, mutta joukkueen tähtihyökkääjä on juuri loukkaantunut? Siinä tapauksessa voi olla odotettavissa huonompia tuloksia. Entä onko heikompi joukkue kenties juuri saanut uuden loistovahvistuksen, joka nostaa joukkueen pelin toiselle tasolle? Ehkä veto juuri tuolle joukkueelle kannattaa.

Kiinnitä huomiota eri liigojen erityispiirteisiin

Jalkapalloa pelataan käytännössä maailman jokaisessa maassa, ja siksi myös liigoja löytyy maailmasta lukematon määrä. Mielenkiintoista onkin, että voit pelata myös eksoottisten kohteiden liigoja. Voikin olla hyvä idea pelata sellaisesta kohteesta, johon monet muut eivät kiinnitä huomiota. Pienellä taustatyöllä ja panostuksella voit saada rahoillesi vastinetta. Kannattaa myös kiinnittää huomiota liigojen erityispiirteisiin. Joissakin liigoissa saattavat joukkueiden tasoerot olla harvinaisen suuret, jolloin maalierot myös ovat suuret. Toisissa liigoissa taas tehdään muita enemmän maaleja.

Sukella sisään jalkapallovedonlyönnin maailmaan

Yhteen jalkapallo-otteluun saattaa olla jopa sata erilaista vetoa, joista vedonlyöjä voi valita. Tutustu siis tarjontaan ja eri kertoimiin tarkasti, jotta voit valita itsellesi mieluisen vedon. Seuraavaksi kannattaa myös liimata nenä televisioruutuun ja katsoa jalkapallo-otteluita. Mitkä joukkueet ovat vahvoilla? Ketkä ovat parhaimmat maalintekijät? Kaikki tämä on tietoa, jota voit käyttää hyödyksi vedonlyönnissä. Mitä enemmän tiedät jalkapallosta, sitä tarkempia ja voitokkaampia voittoja voit tehdä. Siksi kannattaakin ottaa lajin seuraamisesta kaikki irti.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *